Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Welkom bij de E-Sports Game Arena

Welkom op de website van de E-Sports Game Arena. Komende komende zomer openen wij onze deuren in Alphen aan de Rijn en hopen we jullie allemaal te verwelkomen in de #1 gaming en e-sports locatie van Nederland. 

Voor de deuren open gaan en we jullie eindelijk laten zien waar ons team de afgelopen maanden ontzettend hard aan heeft gewerkt, heten we jullie welkom op ons digitale platform. De plek waar we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de E-Sports Game Arena. Wil je niets missen? Dan ben je aan het juiste adres.

Wat is de E-Sports Game Arena

De E-Sports Game Arena wordt de plek waar jij iedere dag van de week terecht kunt voor game-events, e-sports toernooien of om gezellig met elkaar te gamen onder het genot van een hapje en een drankje. We bieden de complete basis voor ieder gaming en e-sports evenement.

Gamen doe je bij ons achter een van de vele PCs of consoles die we hebben staan. Dat kan alleen, met je vrienden of je team. Ook is er plek voor mensen die liever hun eigen tablet, laptop of Nintendo Switch meenemen of een potje Magic the Gathering willen spelen. Wil je scrummen, bootcampen of gewoon met je vrienden een keer naast elkaar zitten tijdens dat potje Civilization VI? Het kan vanaf deze zomer in de E-Sports Game Arena.

Op ons podium bieden we onder andere ruimte voor 6vs6 wedstrijden die vanuit onze e-sports televisiestudio live worden voorzien van commentaar en die je kan volgen via onze livestreams. Op het podium gaan we onze eigen competities organiseren, maar bieden ook aan andere de kans om hier gebruik van maken. Je kunt daarom niet alleen bij ons komen gamen, ook produceren we straks dagelijks de beste e-sports content die je in Nederland kunt vinden.

De E-Sports Game Arena moet je zien als een tennisclub voor gamers. Je vindt er alle faciliteiten om competitief en ter ontspanning te gamen of een event te organiseren. Natuurlijk mag een bar daarbij niet ontbreken. Hier kun je terecht voor een hapje en drankje terwijl je de internationale wedstrijden volgt op een van de televisies bij de bar. Zo hoef je niets te missen van bijvoorbeeld de LCS, HGC, ESL Pro League of BlizzCon.

Samen op weg naar succes

Wil je ons helpen om van de E-Sports Game Arena een succes te maken? Dan kan dat als partner of lid van onze community. Bij de informatie voor partners vind je een overzicht wat wij partners te bieden hebben en met welke partners we nu al samenwerken.

Op dit moment helpen de vrijwilligers van het AdminTeam ons met het organiseren van online toernooien waar je nu al aan mee kan doen. Een overzicht daarvan vind je op onze Facebook-pagina. Ook hebben we een MemeTeam dat ons helpt met het maken van content voor de website en social media. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn met hun energie en inzet.

Wil je actief bijdragen aan onze community? Ook dan hebben we een overzicht hoe je ons met veel of weinig moeite helpt. Helpen is namelijk makkelijker dan je denkt.

Soon™

We staan aan het begin van het realiseren van onze droom: De E-Sports Game Arena. Een plek die wij altijd hebben gemist in Nederland en waar wij iedere dag samen met jou willen zijn. De komende tijd gaan we alle ontwikkelingen met je delen en via deze website houden we je volledig op de hoogte. Dit doen we ook via Facebook, Instagram en Twitter. Volg je ons daar nog niet? Dan dat dan snel. Zo mis je straks niet die blik achter de schermen.

Wat mag je binnenkort verwachten? Niet ver in de toekomst kun je hier inloggen met je eigen account. Zo kun je straks reageren of nieuws en andere spannende dingen doen waar we op dit moment nog niets over willen verklappen. Ook zullen we een overzicht toevoegen van alle onze online en offline evenementen.

We willen je bedanken voor je bezoek aan de digitale versie van de E-Sports Game Arena. We hopen je deze zomer in Alphen aan den Rijn te mogen ontmoeten op de fysieke locatie. Tot die tijd vind je hier alle informatie die je nodig hebt en houden we je via Facebook en Twitter op de hoogte van Nederlands e-sports nieuws.

Tot deze zomer!

Het E-Sports Game Arena Team
Thomas, Paul, Marcel, Floris en Ward