a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Esports Game Arena is jarig en trakteert!

Volgende week bestaat de Esports Game Arena alweer 2 jaar en dat moet gevierd worden! Niet voor een dag, nee voor een hele week maarliefst. Van 22 tot en met 27 oktober is het feest en kun je vette evenementen en traktaties verwachten. 

Feestweek programma

De feestweek heeft een druk programma met toffe evenementen. Zo beginnen we dinsdag de week met een FIFA toernooi waarvan de ticket opbrengst volledig naar de Van Der Sar Foundation gaat. Ook is er die dag een loterij met mooie prijzen en kun je met twee esporters de strijd aan gaan. Ook de rest van de week is vol geplant met events: Mario Kart XL, een Fight Night en een vette Halloween pubquiz. Check de kalender op onze website voor alle informatie. 

Waar trakteren we op? 

Wie jarig is, trakteert. En daarom verdubbelen we deze week je aantal pc uren gratis. Meer gamen voor hetzelfde geld dus! Daarnaast zijn de origineelste kinderfeestjes in de feestweek te reserveren met 10% korting! 

Over Esports Game Arena

Alweer twee jaar geleden gingen de deuren open van een jonge startup die in de steeds groter wordende markt van gamen en esports opereert. Een plek waar gamers elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen socializen. Nu twee jaar na de opening zijn er op wekelijkse basis vette evenementen en activiteiten.

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE