a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Kick-off Local Heroes!

De Local Heroes van de Esports Game Arena

Om iedereen thuis van leuke en diverse content te voorzien. Is er een nieuw programma ontstaan uit initiatief van de Esports Game Arena! Verschillende streamers gaan het Twitch kanaal van de Esports Game Arena bezetten met hun eigen geweldige shows. Op die manier wordt het kanaal een platform voor bekende en iets minder bekende streamers. Er zijn dus vanaf nu, naast de streams van onze toernooien, nog meer leuke dingen te zien op onze Twitch!


Ontdek onze nieuwe helden!

Naast EsportsNederland.nl gaan we jullie ook vermaken met leuke shows die live uitgezonden worden. Elke dag neemt een streamer het kanaal over en laat jullie meegenieten met zijn eigen show. MOBA, FPS, retro games of werelden verkennen zoals ”Animal crossing” of ”The witcher” alles komt aan bod.

Kick-off Local Heroes met Cohony

Op maandag 20 april vindt de aller eerste Twitch stream plaats. Cohony, een streamer die al een langere tijd actief is op Twitch, bijt het spits af! Kom vanavond om 19:00 gezellig kijken naar haar show. Naast de stream van cohony kun je nog veel meer verwachten.

Wil jij Local Heroes, de Esports Game Arena en goede doelen steunen, abonneer je dan op ons kanaal of doe een donatie. Wij zorgen dat het op de goede plek terecht komt en gaan met elkaar groeien.


Neem een kijkje op ons Twitch kanaal door hier te klikken!


Vindt je de stream ontzettend te gek en wil jij ook wat bijdragen aan ons goede doelen initiatief subscribe je dan op ons kanaal of doneer een bedrag. Wij zorgen dat het op de goede plek terecht komt door het te doneren aan één van onze goede doelen partners!


Blijf op de hoogte van de Local Heroes op onze social media kanalen. Je kan nog veel meer bekendmakingen van Local Heroes, geweldigheid en amazingness verwachten in de komende weken!

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE