a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Wij nemen afscheid van onze event manager Laura

Laura schrijf hierover het volgende:


Hoi iedereen,

Als je vaker bij de Esports Game Arena komt, of wel eens een toernooi gespeeld hebt op Esports Nederland, dan heb je mij vast wel eens gesproken. Op het moment ben ik event manager en studio manager bij de Esports Game Arena, maar dit gaat binnenkort veranderen.

Ik begon bij de Esports Game Arena als stagiair event manager. Na een ontzettend leuke en leerzame stageperiode ben ik daarna direct aangenomen als fulltime event manager. Ik ben ontzettend blij dat ik de kans heb gekregen om gelijk het werkveld in te springen en ben hen daar zeer dankbaar voor.

In mijn tijd bij het bedrijf hebben we meerdere grote events succesvol neergezet, zoals de ESL Benelux Rainbow Six Siege finales en de Tekken 7 Nationals. Ook hebben we gezorgd voor mooie livestreams en is mijn huidige project, Esports Nederland, succesvol geworden! Al met al ben ik dus zeer tevreden over wat ik allemaal bereikt heb in mijn huidige functie.

Binnenkort sluit ik dit hoofdstuk af en begin ik aan een gloednieuw boek. Ik ga namelijk werken bij Team Liquid!

Vanaf juni ben ik werkzaam in hun nieuwe Alienware Training Facility (awtf.eu). Ik heb natuurlijk een gigantische liefde voor esports, dus ik ben super enthousiast hierover!

Natuurlijk ga ik iedereen ontzettend missen, maar you haven’t seen the last of me! Ik kom zeker nog even langs tijdens de maandelijkse pubquiz, Dota 2 toernooien en andere gezellige events. Ook zal ik wel actief blijven als Local Hero, dus ben ik, als de tijd het toelaat, elke dinsdagavond te zien op het Twitch kanaal van Esports Game Arena en zal ik jullie daar tips blijven geven over Dota 2.

Esports Game Arena, bedankt!


Wij willen Laura ontzettend veel plezier wensen en haar bedanken voor haar diensten voor de Esports Game Arena. We hopen inderdaad dat je nog vaak langs zult komen voor een drankje en het spelen van een game. We zijn blij dat we je niet volledig kwijt zijn en je gewoon blijft streamen bij onze Local Heroes.

Succes met al de nieuwe uitdagingen die op je pad gaan komen!

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE