a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Nederlander aan de leiding in WK Super Mario Kart

Nederlander aan de leiding in WK Super Mario Kart 2020
De trainingen van Karel van Duivenbode hebben zich uitbetaald

ALPHEN AAN DEN RIJN – De Nederlander Karel van Duivenbode staat na 2 dagen bovenaan het klassement van het WK Super Mario Kart

Het jaarlijkse WK Super Mario Kart is dinsdag in afgeslankte vorm begonnen. Het toernooi vindt plaats in de Esports Game Arena te Alphen aan den Rijn. Elke wedstrijd wordt live uitgezonden op twitch.tv/esportsgamearena en voorzien van professioneel commentaar. Hierdoor komt het Mario Karten dicht in de buurt komt van de echte race sport. Door omstandigheden zijn er met name Nederlandse deelnemers. Toch zijn er nog twee Fransen, één Belgische, één Engelsman en één Amerikaan die strijden voor de eerste plek.

Het eerste onderdeel Time Trials is na een bloedstollende finale gewonnen door Karel van Duijvenboden, de Nederlands kampioen. Het zilver ging naar de hoogst geplaatste Franse deelnemer Guillaume Leviach. Karel van Duivenbode geeft aan: “Door de Corona periode heb ik ongelooflijk veel tijd kunnen steken in mijn trainingen. Hetzelfde rondje keer op keer rijden om die ene honderdste sneller te kunnen zijn betalen zich nu uit!”

Op de volgende dag werd het battle mode onderdeel gespeeld. Voor de tweede dag op rij ging het goud naar Karel van Duijvenboden! De Franse battle mode specialist Jeremy “Jey” Clement eiste het zilver op en de Amerikaan Jonathan Toole maakte het podium compleet. Toch nog een internationaal podium op het WK Super Mario Kart 2020 met een Nederlander aan de leiding!


Meedoen kan alleen nog morgen! Scoor je ticket in de Shop!

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE