Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

‘Goed op Orde nieuwe partner Esports Game Arena’

“We take you to the next level.”

De financieel adviseurs van Goed op Orde staan komende jaren niet alleen klaar om de Esports Game Arena te ondersteunen bij groei, maar staan ook klaar om jouw bedrijf succesvol te laten zijn. Het team zal regelmatig te zien zijn bij de dartborden, een potje Mario Kart of tijdens een vrijdagmiddagborrel in de Esports Game Arena. Dus kan jij hulp gebruiken bij administratie, belasting, strategisch en financieel advies, laat het weten!

Met 4 kantoren in Nederland zorgen ze dat jij je als ondernemer bezig kunt houden met je bedrijf. De financiële zaken regelt GoedopOrde.nl. Dat er wel een relaxte sfeer op kantoor hangt is te zien als je binnenkomt. Een volwaardige Game Room om even lekker te ontspannen tussen het administratieve werk door. Esports Game Arena is ook aanwezig en verzorgd een Gaming Area.

Oprichter van de Esports Game Arena Thomas Runhart is erg blij met de samenwerking: “Zeker in deze corona tijd moet je je vol kunnen focussen op je bedrijf en is het super als er met je wordt meegekeken in alle financiële en administratieve zaken. Er is altijd wel ergens winst te behalen!”

Ook Roy Spierenburg van Goed op Orde vind het een prachtige partnership. “We komen enorm graag in de Esports Game Arena en onze ambities van groei sluiten goed op elkaar aan. Het is zeer interessant om via de Esports Game Arena op de hoogte te blijven van de snel groeiende markt in esports, waarmee we hopen om met meer teams en organisaties in contact te komen.”

Een leuk item die je vanaf nu in de locatie kan vinden zijn de Goed idee viltjes. De beste ideeën ontstaan nou eenmaal op de achterkant van een viltje.