Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

HyperX Esports Game Arena samenwerking

HyperX en Esports Game Arena vernieuwen de samenwerking die ze al vanaf de opening in 2017 hebben. Afgelopen jaren zijn ruim 100.000 bezoekers in aanraking gekomen met de hardware van HyperX en ook komende tijd kunnen gamers blijven genieten van deze waanzinnige headsets, muizen en toetsenborden.

In de vernieuwde samenwerking van HyperX en Esports Game Arena, kunnen gamers niet alleen op locatie van de randapparatuur genieten, ze kunnen de hardware ook voor thuis verdienen door te gamen op het nieuwe online toernooiplatform esportsnederland.nl. Zo wordt het nog leuker om met je vrienden samen te gamen.

Oprichter Thomas Runhart geniet van de reacties van bezoekers: “We krijgen bijna dagelijks te horen hoe fijn gamers de apparatuur van HyperX vinden en het is bijzonder dat een wereldmerk als HyperX zich al jaren verbindt aan de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn.”

HyperX geeft aan: “HyperX are proud to keep Esport Arena Netherlands as part of the #HyperXFamily. If you want to meet other like minded gamers and try some cool HyperX products, then make sure to drop on by.

Geared up and ready to go

Naast dat het mogelijk is om alle HyperX producten te gebruiken bij het gamen op locatie, kan het ook gekocht worden in de Game Mania Zone die zich in de Esports Game Arena bevindt. Het leuk hieraan is dat je alle producten eerst uitgebreid kan testen voor je ze koopt. Dit kan zelfs met jouw lievelingsgame, zoals Fortnite en League of Legends, en voor langere periode. Hierdoor weet je zeker of je de juiste spullen koopt.

Verder kan je komende maanden spectaculaire acties verwachten, dus houd Facebook, Twitter, Instagram en Esports Nederland in de gaten. Of praat erover mee in onze discord. Alle materialen worden in corona tijd extra goed schoon gemaakt, dus scoor je vrienden en boek een PC via de website.