Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Esports Nederland Winterseizoen

De Esports Nederland Wintercompetitie gaat van start! Haal je vrienden bij elkaar en maak je klaar voor de leukste esports toernooien van Nederland met dikke prijzen. We pakken dit seizoen extra dik uit met nog meer games en gezelligheid. Alle niveaus zijn welkom en zelfs als je er direct uitligt ontvang je al E-Points. Met deze punten kan je de leukste producten scoren in onze shop.

Tijdens de Esports Nederland Wintercompetitie gaat het niet alleen om het gamen, er zijn ook serieuze prijzen te winnen. De totale prijzenpot bevat meer dan 4.000.000 E-Points. In de TOPdesk Hero League is 2x 500 euro te verdienen met de Hearthstone Nationals en Rocket Benelux Nationals.

Verder kan je de strijd aangaan in de Mario Kart Nationals, Teamfight Tactics Nationals en Rainbow Six Siege Community Nationals. Wordt jij de nieuwe kampioen? Schrijf je in en doe mee! Aan het einde van de competities zijn er online finales waar de grote prijzen te winnen zijn.

  • TOPdesk Hero League: Hearthstone Nationals
  • TOPdesk Hero League: Rocket Benelux Nationals
  • Rainbow Six: Siege Community Nationals
  • Mario Kart Nationals
  • Teamfight Tactics Nationals

Wil je alle actie op de voet volgen? Er zijn veel livestreams op twitch.tv/esportsgamearena, dus kijk mee en laat je horen in de chat. Verder kan je op esportsnederland.nl alle toernooischema’s bijhouden en vind je op onze socials leuke content en interviews! En staat jouw game er niet tussen? Laat het ons weten en organiseer je eigen competitie! Je krijgt complete begeleiding en prijzen om je eigen community te bouwen.