Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

TOPdesk Hero League: Esports Nederland Kampioenschap

TOPdesk Hero League: Esports Nederland Kampioenschap 2021/2022 met €4000 prijzenpot

Hoe word jij Esports Nederland Kampioen 2021/2022?

Door voldoende punten te winnen! Het kampioenschap is opgedeeld in vier seizoenen en één major. Elk seizoen strijd jij in toernooien om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Heb jij de meeste punten op je naam aan het eind van een seizoen? Dan plaats jij je voor de seizoensfinale.

Wat je wint? Per seizoen zijn er mega geldprijzen te winnen. Maar het beste van alles: Je plaatst je voor de Grand Finale in april 2022 voor het ultieme kampioenschap: Esports Nederland Kampioen! Volg de toernooien op de livestream!

TOPdesk Hero League: Hearthstone Nationals Spring Split

Het Hearthstone kampioenschap is elke zondag om 11 uur. De seizoen finale is 4 juli online. Alle informatie is te vinden op de Hearthstone pagina.

TOPdesk Hero League: Rocket Benelux Nationals Spring Split

Het Rocket League kampioenschap is elke woensdag om 19.00 uur. De seizoen finale is 10/11 juli online. Alle informatie is te vinden op de Rocket League pagina.

TOPdesk Heroes

TOPdesk Heroes

Wie is TOPdesk eigenlijk? TOPdesk is hoofdsponsor van Esports Game Arena en een software- en consultancy bedrijf. TOPdesk maakt al ruim 25 jaar de meest gebruikte service management software in Nederland. Maar wat maakt TOPdesk nu echt zo bijzonder? Dat zijn de mensen! Iedereen heeft zijn eigen expertise, maar wel hetzelfde doel: onze klanten en collega’s fantastisch helpen met dagelijks werkplezier. Inmiddels werken we met ruim 800 collega’s in elf landen. We zijn groot, maar blijven geloven in onze kernwaarden: werknemers de vrijheid, verantwoordelijkheid en het vertrouwen geven voor het op touw zetten van geweldige dingen. Ben jij benieuwd wat TOPdesk nog meer vertelt? Check dan de TOPdesk Careers pagina.

Bekijk hier de promovideo van TOPdesk Hero League: