Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Enter the Warzone met Esports Game Arena en ScreenOn PC’s

Enter the Warzone met Esports Game Arena en ScreenOn PC’s

Dankzij ScreenOn is het nu mogelijk om jouw favoriete games te spelen op nieuwe High-End gaming PC’s, uitgerust met de nieuwste hardware.

Roland van ScreenOn: ”Het is super om de Esports Game Arena en de gamers op locatie te kunnen voorzien van het nieuwste en beste materiaal voor een ultieme game ervaring op het hoogste niveau”.

Uitgerust met onder andere een AMD Ryzen 7 3800X, een Nvidia RTX 3060Ti en een snelle SSD is het nu mogelijk om optimaal te kunnen genieten van jouw games of dat nu casual is of competitief op het hoogste niveau, iedereen kan hier terecht voor een ultieme gaming experience.

Game On

Wouter van Esports Game Arena: door deze mooie samenwerking is het nu mogelijk de systemen van ScreenOn real life uit te proberen voordat je deze aanschaft in onze Game Mania Zone. Deze nieuwe hardware upgrade zorgt er tevens voor dat communities hier nu de tofste events kunnen organiseren op next-level hardware.

Na lange tijd en meerdere lockdowns is het eindelijk weer mogelijk voor gamers en communities om lekker samen te komen, samen te gamen en elkaar face to face weer te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Want fysiek samen komen, wat hebben we dat allemaal gemist en bovenal, wat hebben we jullie gemist!

Enter the Warzone met Esports Game Arena en ScreenOn PC's
ScreenOn PC