Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Rocket League 1 vs 1 Toernooi by Njetwork

Rocket League

Is Rocket League jouw favoriete game? Ja? Mooi, dan is dit jouw kans! Op woensdag 20 april organiseren wij samen met Njetwork het Rocket League 1 vs 1 Toernooi. We zullen spelen in een 1 vs 1 setting waarbij de beste gamer uiteindelijk naar huis gaat met een toffe VR Gaming Experience.

Voor wie niet bekend is met Rocket League, Rocket League is een kruising tussen een racegame en een voetbalgame, waarbij de voetballers vervangen zijn door auto’s. Ja je leest het goed, je speelt voetbal met auto’s! Snelle actie met over de top tricks en power-ups maken een potje Rocket League tot een waar spektakel!

Wil jij laten zien dat jij echt de beste in Rocket League bent, dan is dit jouw ultieme kans! Je kunt je aanmelden via info@esportsgamearena.nl of stuur een DM op een van onze socials.

 

Njetwork is hét jongerenplatform van de gemeente Alphen aan den Rijn! Njetwork is ontstaan voor en door jongeren en wil jou de kansen bieden die je verdient, om jouw talenten te ontdekken en ontwikkelen. Alleen of samen met andere jongeren, jij mag het zeggen! Njetwork snapt natuurlijk ook wel dat het niet altijd serieus kan en daarom zijn we er ook voor jouw entertainment.

Njetwork is er niet alleen om dingen voor je te organiseren, maar juist om jou een podium te geven om te shinen! Niets is voor Njetwork te gek. Wil je graag iets organiseren voor de jongeren uit jouw gemeente? Dat kan! Heb je een vraag over een inhoudelijk onderwerp? Wil je gewoon een keer kletsen, of je verhaal vertellen en anderen inspireren?

Meer informatie vind je op: www.njetwork.nl

 

Esports Game Arena is de nummer 1 locatie voor esports en gaming in Nederland. Sinds 13 oktober 2017 zijn onze deuren in Alphen aan den Rijn geopend! Het is een fantastische plek met een podium, een studio voor online content, een Sportsbar en PC’s en consoles waarop je helemaal los kan. De Esports Game Arena is dé basis voor game-evenementen in Nederland. Naast het organiseren van toffe toernooien bieden we de community en partners de mogelijkheden om zelf iets bij te dragen.