Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

200 Rickachu fans naar Esports Game Arena voor lancering nieuwste Nintendo game

Zaterdag was de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn het toneel voor de lancering van de gloednieuwe Nintendo voetbalgame Mario Strikers. Content creator Rickachu die meer dan 70.000 volgers op YouTube heeft, deed ter ere van deze lancering een meet & greet met 200 gelukkige fans.

 

Om 10 uur ‘s ochtends gaan de deuren van de Esports Game Arena open en mogen de eerste Rickachu fans naar binnen om de gloednieuwe voetbalgame van Nintendo: Mario Strikers uit te proberen. De game die zelfs te spelen is met 8 spelers tegelijkertijd werd gelijk vol in gebruik genomen, maar het grote wachten was op Rickachu. Die verscheen gelukkig al snel op het podium en gaf een show waaraan iedereen mee kon doen. Fans konden verschillende games met hem spelen en hij nam uitgebreid de tijd voor alle kinderen die een vraag hadden.

 

Na het podiumprogramma was het tijd voor een fotoshoot. Iedereen kon met Rickachu op de foto voor een eeuwige herinnering aan de unieke dag. Zelfs de meest verlegen kinderen kreeg Rickachu met zijn vriendelijke aanpak enthousiast. Voor de jeugd zijn content creators vergelijkbaar met de filmsterren waar we vroeger allemaal fan van waren, dus een ontmoeting is een groot moment! Na een Bowser vlamtosti en een Mario limonade kon iedereen met een glimlach naar huis. Maar niet zonder goodiebag vol met leuke Rickachu en Nintendo merchandise.

Ook Bobbi Eden, die zich tegenwoordig vol op het haken heeft gestort en meerdere boeken heeft uitgebracht, was aanwezig met haar man en zoon die al jaren groot fan is!

Over Esports Game Arena
Esports Game Arena is opgericht in 2017 en is de eerste gaming en esports locatie in Nederland. Er is een gameroom, sportsbar, podium, studio, en Game Mania Zone. Het biedt de leukste activiteiten voor elke gelegenheid. Je kan gamen op pc’s of spelcomputers, darten, poolen en zelfs virtual reality beleven. En in de Sportsbar is het elke avond feest. Formule 1 en voetbal op meer dan 10 schermen, pubquizzen, karaoke, muziek, food & drinks. Alle info op esportsgamearena.nl. Online kan je met elkaar de strijd aangaan op het platform esportsnederland.nl en de leukste gaming content vind je op het videokanaal twitch.tv/esportsgamearena