Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

De grootste prijzenpot ooit en een WK ticket; TOPdesk Hero League: Hearthstone Nationals is terug!

Hearthstone Esports fans hebben geluk deze zomer! In juli en augustus is de grootste Nederlandse Hearthstone competitie weer terug; TOPdesk Hero League: Hearthstone Nationals. Met meerdere online toernooien, 2 toernooien in de Esports Game Arena met 250 euro prijzenpot en een grote finale op 21 augustus met 1000 euro prijzenpot plus ticket naar het 250.000 dollar Hearthstone Masters Tour wat onderdeel is van het Wereldkampioenschap.

De winnaar van dit seizoen van de TOPdesk Hero League: Hearthstone Nationals mag meedoen aan het meest prestigieuze toernooi ter wereld, de Masters Tour, waar een $250,000 prijzenpot aan vast zit en een kans je te bewijzen tegen de beste spelers van de wereld!

Dit seizoen valt er ook weer veel geld te winnen. In de finale op 21 augustus in de Esports Game Arena wordt €1000 verdeeld over de deelnemers gebaseerd op hun prestatie. Verder zijn er op zondag 17 juli en zondag 14 augustus 2 kwalificaties in de Esports Game Arena waar nog eens 2 keer 250 euro te winnen is. De toernooien zijn zeker niet allen voor professionele spelers; iedereen mag meedoen en er is veel gezelligheid.

https://www.youtube.com/watch?v=oMuzuH1GWEs&ab_channel=EsportsGameArena

Alle informatie over het evenement is te vinden op https://esportsnederland.nl/hearthstone. Hier zijn ook de inschrijflinks voor de online toernooien. Aanmelden voor de live toernooien kan bij de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn om 12.00 uur. Prijzenpot per toernooi is 250 euro.

Het is ook mogelijk om vanaf huis alle actie live mee te kijken via https://twitch.tv/esportsgamearena. Elke zondag wordt er een liveshow uitgezonden met commentaar van top spelers. Naast wedstrijden en interviews, zijn worden er ook prijzen weggegeven.

Tijdens de finale in de Esports Game Arena zijn er een hoop leuke activiteiten voor alle gamers en is de actie van de geplaatste spelers te volgen op grote schermen bij de bar. Er worden toffe prijzen weggegeven onder bezoekers en entree is gratis.

Over Esports Game Arena
Esports Game Arena is opgericht in 2017 en is de eerste gaming en esports locatie in Nederland. Er is een gameroom, sportsbar, vr area, podium, studio, en Game Mania Zone. Het biedt de leukste activiteiten voor elke gelegenheid. Je kan gamen op pc’s of spelcomputers, darten, poolen en zelfs virtual reality beleven. En in de Sportsbar is het elke avond feest. Formule 1 en voetbal op meer dan 10 schermen, pubquizzen, karaoke, muziek, food & drinks. Alle info op esportsgamearena.nl. Online kan je met elkaar de strijd aangaan op het platform esportsnederland.nl en de leukste gaming content vind je op het videokanaal twitch.tv/esportsgamearena.