Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Bedrijfsuitje Zuid Holland

Een origineel bedrijfsuitje in Zuid Holland

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Zuid Holland? Dan ben je bij de Game Arena in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Hier kun je genieten van diverse games, een hapje en drankje samen met je collega’s. Een unieke ervaring die je nergens anders krijgt, dat is een bedrijfsuitje bij de Game Arena. We vertellen je graag wat meer over onze games en het bedrijfsuitje arrangement!

Games bij de Game Arena

Bij de Game Arena zijn er heel veel spellen te spelen. Van de bekende Mario games tot aan Fortnite en de nieuwste spellen. Dans je collega’s de tent uit tijdens een potje Just Dance, speel een spannend potje FIFA of versla al je collega’s met Mario Kart. Of duik de interactieve wereld van VR gamen in. Dit is namelijk ook mogelijk bij de Game Arena. Voor iedere gamer is er een geschikt spel. Ervaren of beginnend gamer, dat maakt bij ons niet uit. 

Wat te verwachten van dit bedrijfsuitje?

Wat houdt een bedrijfsuitje bij de Game Arena in? Wij werken met een speciaal arrangement voor bedrijfsuitjes. Dit kunnen jij en je collega’s verwachten van het arrangement:

  • 3 uur lang diverse games spelen
  • Borrel inclusief hapjes en drankjes
  • Mogelijkheid tot maaltijd toevoegen
  • Ruimte voor eigen wensen en ideeën

 

Dit geweldige arrangement boek je voor slechts €34,50 (dit is exclusief maaltijd) per persoon. Voor de maaltijden is er keuze uit pizza, friet met snacks of een menu. Hebben jullie zelf wensen of ideeën? Neem dan zeker contact met ons op. Wij staan ervoor open om dit te bespreken en een geweldig bedrijfsuitje te verzorgen!

Bedrijfsuitje Zuid Holland reserveren

Een leuk uitje, waarbij je met je collega’s geniet van diverse games en een hapje en drankje. Het is zeker een origineel bedrijfsuitje, een unieke ervaring. Geïnteresseerd in een bedrijfsuitje Zuid Holland bij de Game Arena? Reserveer een bedrijfsuitje via het formulier en wij nemen snel contact met je op!