a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje bij Esports Game
Arena

Of je nu voor het eerst een controller oppakt of juist al een doorgewinterde gamer bent, de Esports Game Arena is de perfecte plek om met je vrienden of familie lekker te gamen. Maar wist je dat je bij de Esports Game Arena ook de mogelijkheid hebt om het leukste team- of bedrijfsuitje te organiseren?

 

Nostalgie met Gaming

Van het nostalgische Mario tot het super populaire Fortnite, er is voor elke gamer wel een spel om te spelen. En wat is er leuker dan je teamgenoten van de baan te racen met Mario Kart, je collega’s eruit te dansen met Just Dance, een hattrick te scoren op FIFA, of het hele team in te maken met een VR-game?

Arrangement
Voor bedrijfsuitjes biedt de Esports Game Arena een speciaal arrangement aan. De groep kan 3 uur lang genieten van allerlei games, inclusief borrel met hapjes en drankjes. Voor slechts € 29 per persoon heb je samen met het hele team een ervaring die je nergens anders in Alphen krijgt.

Voor € 10 per persoon extra is het zelfs mogelijk om een echte gamer maaltijd toe te voegen aan het arrangement. Deze maaltijd bestaat uit friet met een hamburger. Heb je andere wensen of ideeën, dan kun je altijd contact opnemen met de Esports Game Arena!

VR-games
De Esports Game Arena is de eerste locatie in Alphen met mogelijkheden voor Virtual Reality (VR). Bij deze vorm van gamen krijg je een headset op die ervoor zorgt dat je jezelf in een volledig andere wereld waant. Voor bedrijven is het ook mogelijk om op deze interactieve manier te gamen bij de Esports Game Arena. Een unieke ervaring voor iedereen!

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE