Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Formule 1 Grand Prix Australië

April 10 @ 7:00 am 9:00 am CEST

Formule 1 goes Down Under! Voor het eerst in 3 jaar reist het Formule 1 circus af naar Melbourne voor de Grand Prix van Australië. Dit semi-straten circuit is altijd een race vol spektakel en na de spectaculaire start van het nieuwe seizoen liggen de verwachtingen dit jaar extra hoog.  

Vanwege dit spektakel schakelt de Sportsbar in top gear en pakken we extra uit! Om 07.00 is het lights out en is de race live te volgen op onze locatie. 

Omdat vroeg opstaan op een zondag geen pretje is, bieden wij in samenwerking met de Beren Alphen aan de Rijn een heerlijk F1 ontbijt aan, de Beren Breakfast Burger! Deze burger wordt geserveerd op een brioche-bun, belegd met sla, crispy bacon, kaas, scrambled eggs, chipotle, mayonaise en om het af te toppen, met hashbrowns!   

Bij dit speciale ontbijt arrangement zit onbeperkt koffie, thee en water inbegrepen gedurende de race!  

Dit speciale F1 Breakfast Arrangement is enkel te boeken op aanmelding voor 17,50 euro per persoon. Aanmelden kan uiterlijk tot zaterdag 9 april 18.00 en is te doen door te mailen op info@esportsgamearena.nl of door een DM te sturen op een van onze socials. 

Lights out and away we go!