Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Kinderfeestje Alphen aan den Rijn

Kinderfeestje Alphen aan den Rijn

Ben jij op zoek naar een kinderfeestje in Alphen aan den Rijn? Het kan een sport zijn om een zo origineel mogelijk feestje te bedenken voor je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes, die ook nog eens super leuk is! En voor een origineel én super leuk kinderfeestje, dan moet je bij Esports Game Arena zijn.

Wat houdt het gamefeestje in?

Drie uur lang kunnen kinderen met een leeftijd van 6 tot en met 14 jaar hun geluk niet op: zij kunnen namelijk onbeperkt gamen in onze gamehall. Zij mogen daarbij gebruik maken van onder andere de Playstation 4, de Nintendo Switch en de game PC’s. De keuze aan games is eindeloos: van Mario Kart en Fortnite tot aan Fifa – voor iets wat wils! Is er een voorkeur voor een bepaalde game? Laat het ons dan even weten. De gamehall zal gedurende het tijdsbestek exclusief voor het feestje van jouw kind beschikbaar zijn.

Kies je voor een uitgebreider pakket? Dan zit er in het feestje behalve gamen, ook wat lekkers inbegrepen. Want van gamen, daar krijg je trek van! Je kunt hierbij denken aan limonade, een spekkie en een pakje Capri-Sun. Voor de grotere trek is er een patatje met een snack naar keuze. En wie jarig is, die krijgt cadeautjes. Wij hebben dan ook voor de jarige job of jet een leuke verrassing!

Esports Game Arena

Behalve voor gamen kun je bij Esports Game Arena ook terecht voor je favoriete sportwedstrijd, een gezellige borrel en om even te poolen of darten met je vrienden. Loop gerust eens bij ons binnen en beleef het zelf!

Een volledig verzorgd kinderpartijtje in Alphen aan den Rijn

Een compleet verzorgde kinderpartijtje in Alphen aan den Rijn? Kom naar Esports Game Arena! Reserveer door te bellen naar 0172 745 033 of stuur een mail naar info@esportsgamearena.nl! Wil je meer weten over Esports Game Arena? Neem dan een kijkje op de website. Zien we je snel?