a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Wat is Utomik?

Utomik is een gaming abonnement voor de pc, met meer dan 1000 games die je onbeperkt kunt spelen. Ze voegen elke week nieuwe games toe, zodat er altijd weer iets te proberen en ontdekken is. De games speel je op je eigen pc of laptop. Je kunt al beginnen met spelen, terwijl de game nog aan het downloaden is. Super snel plezier dus!

Utomik biedt je spellen in veel verschillende categorieën zoals Indie games, AAA-classics, strategy, maar ook casual en RPG. Zo heb je ruime keuze en zijn er altijd genoeg games te vinden die je leuk vindt. Net zoals bij Netflix kun je alle titels proberen die je aanspreken. Er zit geen beperking op hoeveel en hoelang je speelt.

Bij het kiezen van nieuwe titels zoekt Utomik naar een goede mix van genres, klassiekers en juist gloednieuwe spellen. Regelmatig zijn er games beschikbaar op de dag dat ze uitkomen: DAY ONE games dus.

Utomik + Esports Game Arena = 50% korting

Nieuwsgierig geworden? Je ontvangt nu 50% korting op alle Utomik prepaid abonnementen met actiecode EGAstream50 Kies het abonnement op www.utomik.com/prepaid en vul de actiecode in bij de kassa. Redeem je code, maak een account, download Utomik en spelen maar!

*Let op: Utomik, de games en de Utomik-website zijn geheel Engelstalig.

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE