a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Het leukste bedrijfsuitje van 2020!

Als je een bedrijfsuitje, verjaardag of ander feestje wilt organiseren zit je natuurlijk altijd goed met een Online Pubquiz. Daarom heeft Esport Game Arena nu de leukst interactieve Pubquiz! Dan kan je vanuit huis alsnog met je vrienden genieten van een leuke en goed georganiseerde Pubquiz. Maak je Online Pubquiz nog leuker met een van onze geweldige arrangementen. Zo passen we de avond helemaal af op jouw wensen.

Voor de Online Pubquiz kan je kiezen voor verschillende arrangementen. Ga je bijvoorbeeld voor het Luxe pakket met 2 flesjes cava, 2 champagne flûtes, een busje Pringles en een heerlijke Fuet voor de lekker trek? Of ga je voor het Mix pakket met 2 blikjes fris en 2 blikjes bier en een bus Pringles? Wij brengen de lekker snacks en drankjes die bij het arrangement horen bij je thuis.

Zo heb je tijdens de Pubquiz wat lekkers te drinken en te eten en krijg je alsnog het echte gevoel van een Pubquiz. In het geval dat je bij de Pubquiz ook nog eten verzorgd wilt hebben, kan Esports Game Arena dat ook verzorgen. Voor het avondeten bezorgen wij aan huis een heerlijke hamburger of saté met friet. Wil je liever iets anders te eten, is dat natuurlijk ook mogelijk.

De Online Pubquiz wordt volledig gepersonaliseerd op jou en je vriendengroep of collega’s. Er kan gespeeld worden vanaf 20 personen. We hebben een arrangementen voor meer dan 20, meer dan 40 of meer dan 60 personen. Het is een interactieve quiz die live wordt uitgezonden vanuit de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Samen met 2 quizmasters maak je er een onvergetelijke avond van vol met humor en leuke vragen, live vanuit onze studio gepresenteerd!

Ben je geïnteresseerd in de Pubquiz? Neem dan contact met Esports Game Arena voor meer informatie en het arrangement dat bij jouw past. Dan kan jij binnenkort genieten van een leuke Pubquiz, samen met je vrienden.

    NU LIVE! KLIK HIER
    STREAM OFFLINE