Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Samen de toekomst in

Nederland kent inmiddels al ruim een miljoen mensen die wel eens esports kijken en dit aantal blijft maar toenemen. De wereldwijde esports markt wordt gezien als dé toekomst van sport. Esports Game Arena gelooft in de toekomst en investeert daarom in deze digitale wereld.

Helaas is de enorme groep van gamers en esporters nog maar nauwelijks zichtbaar. Men hoort ze niet, ziet ze niet en voelt ze niet. Hier brengen wij verandering in. Esports Game Arena biedt gamers en esports fans een plek waar ze de mogelijkheid hebben om hun passie met elkaar te delen. Een plek waar we, samen met onze partners, esports in Nederland naar een hoger niveau tillen en daarbij een podium bieden voor het talent van morgen. Esports Game Arena brengt gamers samen op één locatie en bevindt zich midden in hun wereld. We vormen het platform tussen de zakelijke wereld en de consumenten wereld van gamers.

Esports Game Arena is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen om zo meerwaarde voor uw bedrijf te creëren. We geloven in duurzame partnerships waar beide partijen op zowel, de korte als de lange termijn, van profiteren. Via het grote bereik van Esports Game Arena bieden wij bedrijven toegang tot deze lastig te bereiken doelgroep van gamers. Een partnership is naar uw wensen en behoeften verstelbaar en de mogelijkheden zijn oneindig.

 

Bekijk onze evenementen kalender voor meer informatie over aankomende events, of volg ons op Facebook!