Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Red Bull Strijders

De gezelligste toernooien, de vetste games en de beste esporters van Nederland: welkom bij een nieuw seizoen van Red Bull Strijders!

 

Dit jaar willen Red Bull en de Esports Game Arena jullie laten genieten van een nieuw concept: in de eerste helft van het jaar zullen vier dikke evenementen voorbij komen. Op ieder van deze evenementen kwalificeren de topspelers en -teams zich voor een knallende finale in de zomer waar al het talent samenkomt en aangemoedigd kan worden door hun diehard fans. Alle actie is natuurlijk live te volgen via het Twitchkanaal van Esports Game Arena.  

 

De planning zie je hieronder. Klik op een datum om alle info te zien voor de betreffende editie.

 

Red Bull Strijders – Fight Club: 9 februari & 13 april

Super Smash Bros. Ultimate & Tekken 7

 

Red Bull Strijders – Rivals: 9 maart & 11 mei

Call of Duty: Black Ops 4 & League of Legends

 

Red Bull Strijders: Grand Finals: 22 juni

Super Smash Bros. Ultimate, Tekken 7, Call of Duty: Black Ops 4 & League of Legends  

 

De top 8 spelers van beide games van Fight Club en de top 4 teams van de games van Rivals kwalificeren zich voor de finaledag in juni. Tijdens deze finaledag strijden de beste spelers voor de hoofdprijs: een volledig verzorgde reis naar een buitenlands evenement van hun game. Voor SSBU en Tekken is dit een reis met deelname aan EVO 2019 in Las Vegas. Voor CoD is dit een volledig verzorgde reis met verblijf voor het hele team naar Malta en voor League of Legends is de hoofdprijs een volledig verzorgde reis met verblijf naar een internationaal toernooi in het buitenland.

 

Doe mee en kwalificeer je voor de dikste esports finale in Nederland, net als de spelers die je al voor gingen. Hieronder een impressie.  

 

MSI en Game Mania zijn partners van Red Bull Strijders.